Още по темата

 

Голаджията и автор на забавни клипчета в интернет Валери Божинов потвърди раздялата си с Партизан и заяви за радио "Дарик", че няма вариант за нов отбор. Головият хищник благодари на Партизан за времето заедно и допълни, че няма абсолютно никакви претенции към сърбите.

„Да, разтрогнах договора си с Партизан по взаимно съгласие. Няма никакви проблеми и интриги. Аз съм благодарен на този клуб. Имах уникални моменти, много добри игри, доста голове, спечелване на купата. Аз мога да благодаря на Партизан от цялото си сърце“, коментира Божинов.

"Вече съм свободен агент. Към момента няма нищо. Има много спекулации, но нищо конкретно с нито един отбор. Бил съм в Левски и знам каква е обстановката. Не искам да вкарвам повече напрежение в отбора. Не искам да се спекулира моето име с Левски. Не е коректно към играчите, треньорския щаб и отбора. Левски има важен мач срещу Пирин. Пожелавам успех."

"Нека Левски започне с победа. Валери в момента няма отбор. Валери разтрогна с договора си Партизан. Какво ще стане ще видим с времето. С никой не съм говорил и не искам да вкарвам напрежение и спекулации. Отборът има добри футболисти, перфектни ръководители и уникални фенове. На този етап Валери няма да бъде на Герена. На този етап няма нищо“, каза още Валери Божинов, който потвърди за раздялата с "гробарите" и в социалните мрежи.