Стойчо Младенов бе избран за втори път за треньор №1 на казахстанското първенство. Екзекуторът на „Ливърпул“ получи признанието от телевизионния канал „Казспорт“, който излъчва всички мачове. В последния кръг неговият „Кайсар“ завърши 1:1 като гост на местния гранд „Кайрат“.

„Засега романсът между кизлодорските „вълци“ и българския специалист се получава по-добре от очакваното – е коментарът за идеалния отбор. – „Кайсар“ уверено трупа опит в турнирната битка. А Младенов продължава да заработва авторитет и доверие. Докъде ли ще стигне?“

От четири кръга Стойчо за втори път получи тази награда, която отдавна наложените в казахстанския футбол Станимир Стоилов и Димитър Димитров през този сезон още нямат. „Кайсар“ е лидер заедно с „Тобол и „Ордабаси“ в класирането, няма поражение. С трима играчи в идеалния отбор тимът на Младенов води по номинации за 4-тия кръг. Следващият двубой е домакинство в събота срещу „Тобол“, който има мач повече.

В същото време и „Иртиш“ на Димитров стигна до реми на терена на „Кайрат“. Отборът изравни с гол на Воротников в 80-ата минута и е четвърти в класирането.