Легендата Димитър Бербатов направи интересно изказване, след като получи дипломата си по "Спортен мениджмънт" в НСА. Той заяви, че има планова за бъдещето, но ще мисли по-сериозно за тях, след като приключи с футбола.

"С тази диплома мога да бъда управник. С него мога да застана начело на БФС или да стана министър, нали така? Трябва да се целим високо, но всичко с времето си. Сега още играя, а впоследствие ще видя какво ще решавам, но се опитвам паралелно да правя всички неща. Догодина ще бъда на 37 години и полека-лека приключвам с футбола и дипломата ще ми помогне, ако реша да се занимавам с ново поприще. Най-вероятно мога и без нея, но тогава няма всичко да е изпълнено на 100%", заяви Бербатов.

Той коментира и шоу мача на Христо Стоичков в сряда. "Сега отивам да се подготвям, предстои интересено събитие. Ще дойдат хора, ще се забавляваме. Дали може след Индия да се върна по терените на Първа лига? Нищо не е изключено, нищо не е изключено. Трудно се отказва човек! Като бях малък си мислех, че стигна ли Манчестър Юнайтед, после се отказвам, но това са детски неща. Откажеш ли се, няма връщане", добави той.

Относно ролята си в новия отбор – индийския Керала Бластърс, Бербатов каза: "Не се виждам като нападател, никога не съм бил толкова бърз, а и вече с годините скоростта намаля още повече. Виждам се като халф, като организатор на играта", завърши голмайстор №1 в историята на националния ни отбор.