Мениджърът на английския шампион Челси Карло Анчелоти се надява, че неговият отбор ще преоткрие себе си в днешния двубой срещу френския гранд Марсилия.

Двата тима се изправят един срещу друг на "стад Велодром", а мачът няма абсолютно никакво значение за лондончани, тъй като те отдавна завършиха като лидери в своята група.

През последните няколко кръга във Висшата лига си личи, че "Сините" се намират в криза, но Карлето се надява, че неговият отбор ще покаже срещу Марсилия футбола от началото на сезона, когато английският тим мачкаше всичко живо.

"Опитваме се да намерим най-правилния начин да се измъкнем от този неприятен и тежък момент за нас", заяви Анчелоти на пресконференцията преди мача.

"Надявам се да направим това нещо срещу Марсилия. Резултатът от този мач няма никакво значение, важно е представянето ни. Искренно се надявам, че ще преоткрием себе си в този двубой", добави специалистът.

"Трябва по най-бързия начин да започнем да играем нашия футбол, защото това е изключително важно нещо. Вече разговарях с играчите, надявам се срещу Марсилия да успеем да постигнем искания ефект", каза още той.

Бившият треньор на Милан обясни на журналистите, че пресконференцията не е най-правилното място да им казва какво точно си е казал с футболистите.

"Мисля, че тук не е най-подходящото място да коментираме подобни неща. Каквото сме си казали, това остава между нас", поясни италианецът.

"Информацията е лична и поверителна", пошегува се той.