Около стотина фенове на Реал Мадрид изненадаха приятно най-добрия голмайстор в историята на столичани Раул Гонсалес, който пристигна във Валенсия с тима на Шалке.

Утре вечер германците излизат срещу домакините в първи мач от 1/8финалите на Шампионската лига, а вниманието естествено ще бъде върху испанския нападател, който ще води атаката на отбора си.

На летището запалянковците скандираха името на играча и издигнаха плакати с надпис “Мадридистите са с теб” в чест на нападателя, миналото лято не получи предложение за нов договор и си тръгна от “Сантяго Бернабеу”.

Раул раздаде автографи на част от феновете, след което се качи в автобуса на тима. Тази вечер футболистът се яви и на традиционната пресконференция преди сблъсъка.

“Много съм доволен и поласкан от начина, по който бях посрещнат. Връщам се в Испания след 8 месеца и определено мачът ще бъде специален. Надявам се, че ще постигнем добър резултат преди реванша” заяви той.

“Това е равностоен сблъсък, който може да бъде решен от детайлите, затова е необходимо да бъдем концентрирани. Ще бъде много важно да вкараме гол. Все пак ще призная, че не исках да ни се падне испански съперник” добави с усмивка ветеранът.

“Валенсия е много силен отбор, въпреки че преди сезона се раздели с важни играчи. Ние трябва да бъдем спокойни и внимателни, но така или иначе според мен всичко ще се реши на реванша” каза още Раул.