Героят за ЦСКА Москва Понтус Вернблум бе на седмото небе след изключително важното изравнително попадение, което отбеляза за равенството 1:1 срещу Реал Мадрид.

Двата тима се изправиха вчера в руската столица, а шведският национал реализира в последната секунда от продълженията и благодарение на неговия гол отборът му още е в играта и има шансове за класиране на 1/4-финалите, макар и минимални.

Шведът се присъедини към ЦСКА от АЗ Алкмаар през миналия месец и това бе негово дебютно попадение с фланелката на "Армейците".

"Това бе добър дебют за мен, а равенството, до което стигнахме в 93-ата минута, бе наистина нещо магическо", коментира скандинавецът пред официалния сайт на УЕФА.

"Определено ще запомня този ден и някой ден ще разказвам за това попадение на внуците ми, когато стана по-възрастен разбира се", добави Вернблум.

Той призна, че всички в ЦСКА са много доволни от равенството, до което стигнаха, особено като се има на предвид факта, че гостите имаха няколко много добри възможности да стигнат до втори гол.

"Ние не създадохме толкова много голови положения, макар че си мисля, че през второто полувреме играхме по-добре, отколкото през първото"

"Като цяло гостите имаха доста по-добри голови положения от нас и ние трябва да бъдем много доволни от факта, че стигнахме до равенство", каза шведът.

Въпреки че Алан Дзагоев пропусна много добро положение да даде ранен гол аванс за домакините, като цяло гостите от Реал бяха по-добрият отбор.

Междувременно сръбската звезда на руснаците Зоран Тошич също остана много доволен от равния резултат в срещата.

"Имайки предвид, че това бе първият ни мач за сезона, ние трябва да бъдем доволни от равенството", каза сръбският национал.

"Трябва да се постараем да не правим същите грешки на реванша, каквито направихме в този мач", добави той.

"Ще отидем в Мадрид с идеята да дадем най-доброто от себе си", завърши сърбинът.

На реванша обаче Реал едва ли ще пропусна възможността да вземе своето и задачата на руснаците като цяло е доста трудна.