Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо бе на седмото небе след страхотната победа с 2:0 над ПСЖ, която осигури на тима класиране за 1/2-финалите на Шампионската лига.

В първата среща, която се игра във френската столица, лондончани загубиха 1:3, но все пак тимът успя да заличи пасива от два гола и да осъществи своята цел.

"Играчите следваха плана ми, както и нашата амбиция", обяви ибериецът на пресконференцията след мача.

"Много съм щастлив от резултата, наистина. И в крайна сметка мога да кажа, че ние имахме късмет, защото постигнахме този резултат за който се борехме".

"Ако пък по някаква причина ние не бяхме вкарали втори гол или ако те ни бяха вкарали в последната минута, тогава пак щях да се гордея много с момчетата".

"Това е една много добра победа, но честно казано класиране на 1/2-финал за Шампионската лига не е нещо необикновено за мен и за клуба".

"Направихме всичко възможно, за да можем по-рано да вкараме нужните голове, но това не се случи. Парижани действаха на контраатака и ни затрудниха доста. Начинът по който те играха в сравнение с Париж бе напълно различен".

"Ние обаче се бяхме подготвили добре по време на тренировките и опитахме различни схеми, така че играчите да знаят какво да правят във всяка една ситуация".

"Мисля, че ние напълно заслужено се класирахме за 1/2-финалите. Винаги вярвам в моя отбор. Това е част от нашата природа и знаете какъв спорт е футбола все пак".

"В крайна сметка ние рискувахме всичко тази вечер. Играчите знаеха какво точно трябва да направят и ние имахме тази малка доза късмет от която имахме нужда".

"Всички дадоха абсолютно всичко от себе си. Защитниците ми се справиха брилянтно, и четиримата. Халфовете пък работиха здраво като животни. Давид Луис беше истинско чудовище на терена. Нападателите пък се опитваха всячески да затруднят противника, като както Торес, така и Ба, помогнаха".

"Много се радвам за Демба, защото той е добър нападател и съотборник. Особено щастлив съм, че той вкара гол. На 1/2-финалите всичко може да се случи. Чакат ни само големи отбори. Няма значение обаче срещу кой ще се изправим, ние имаме много силен дух", завърши Моу.