Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не бе на себе си от разочарование след слабия мач на тима при гостуването на Дюделанж и срамното реми 1:1, което можеше дори да бъде загуба. 

Той отсече след срещата, че това е бил най-слабият мач на отбора през последните 3 години. 

"Категорично това беше най-слабият мач на Лудогорец от три години насам, откакто аз работя в този клуб. Може би момчетата очакваха лек мач тук и не си дадоха много зор. Още съм под въздействието на емоцията, на разочарованието от този мач. Трябва да знаем, че ние не сме аристократи и не тече във вените ни синя кръв".

 "За да спечелим, трябва да се бием. Няма кой да ни прави поклони. Оптимист съм, това не е истинското лице на Лудогорец. Очаквам да видя друго лице още срещу Черно море, защото се видя в контролите, че отборът има потенциал”, коментира Ангел Петричев след срещата.

Той определи представянето на Лудогорец в мача като „разходка”.

"Няма как да не съм разочарован, при такъв резултат, при такава игра... Дошли сме тук не на разходка, а да си свършим работата. Гледахме един грозен мач. В определени моменти играта на домакините ми хареса.

"На определени моменти играят грамотно и не мога да ги виня тях за нищо. Ние имахме проблеми с мотивацията. Явно си мислехме, че ще бием леко, както стана в Разград, а излязохме срещу 11 човека, които искаха да зарадват своят публика”.

Шефът на „орлите” очаква мерките на треньора Стойчо Стоев да дадат бърз ефект.

"Разменихме думи набързо с г-н Стоев. Знам неговото мнение и се надявам неговите мерки да дадат резултат, тъй като ние нямаме време. Трябва да сме подготвени възможно най-добре за мачовете с Черно море и след това с Партизан”.