Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев съвсем логично не остана никак доволен от представянето на отбора срещу шампиона на Люксембург Дюделанж.

"Орлите" врътнаха 1:1 в реванша от сблъсъците, от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Нещо повече, разградчани дори можеха да загубят срещата, тъй като техният противник създаде няколко добри ситуации.

„Като цяло – доста бавно играехме, тревата - висока, времето - задушно, противникът – ясно, че сме се класирали, но това не оправдава поведението на терена. Може би бяха прекалено самонадеяни. Трябваше да играят за удоволствие, тъй като много рядко се случва да играеш за удоволствие, а те не съумяха да го направят“, сподели наставникът.

„Докато при мача в Хасково няма как да си върнеш това, което си загубил, тук знаеха, че няма как да бъдат преодолени от Дюделанж. Това, което даваме в момента като продукция не е задоволително, нямаше бързина. При това, точно тези хора, които трябваше да осигуряват бързината, осигуряваха точно обратното – да играем по-бавен футбол“.

„Има една част от играчите, които още не са в това състояние, в което трябва. И аз това го знам. Надявам се по-бързо да влизат във форма, тъй като креативността ми се губи. Винаги има и позитивни моменти, във всеки един мач. Далеч съм от мисълта да правя апокалипсиси от случилото се“, завърши Стойчо Стоев.