Треньорът на Наполи Рафа Бенитес е оптимист преди реванша от Шампионската лига срещу Атлетик Билбао тази вечер. Италианците се нуждаят от победа на "Сан Мамес" или от равенство с поне два отбелязани гола, за да влязат в групите на турнира. Първата среща преди седмица завърши 1:1.

"За мен нищо не се е променило след първия мач. Знам, че имаме добър отбор и с него можем да се борим за титлата и купата. Нашата програма е да подобрим техническата структура, тази на самия клуб и много неща вече бяха направени. Включително участие в Шампионската лига", заяви Бенитес.

"Не сме дошли в Испания, за да бъдем жертва. Уважаваме баските, но не ни е страх. Имаме отличните шансове да победим и смятаме това да направим. Ако Гонсало Игуаин играе на максимума на възможностите си, може да реши срещата".

"Атлетик играе футбол, който радва окото. Те обичат да атакуват и съм сигурен, че няма да излязат за 0:0, а ще търсят гола и победата. Ние ще направим същото. Мачът не ме притеснява, защото сме го подготвили, за да го спечелим. Просто трябва да използваме създадените възможности за гол и да не повтаряме грешките от мача у дома", завърши Бенитес.