Изпълнителният дирек­тор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че Кирил Домусчиев няма да оттегли финансовата си издръжка от "орлите", ако те не успеят да влязат в групите на Шампионската лига.

Днес разградчани посрещат в София Стяуа в среща-реванш от плейофите на Шампионската лига. Преди седмица румънците излъгаха Лудогорец с 1:0 с гол в последните минути на мача.

"Категорично мога да ка­жа, без да питам господин Домусчиев, че проектът "Лудогорец" се движи в ход и до­ри самото ново влизане в гру­пите на Лига Европа отново е успех".

"Няма как да се отка­же от него. Този въпрос изоб­що не стои. По никакъв начин няма да пипнем отбо­ра, защото искаме да се представим отново на ниво и в Лига Европа и да станем шампиони на България".

"Аз съм голям оптимист, че можем да се класираме за групите на Шампионската лига. Ако не­що различно се случва, то е, че ще налагаме още млади момчета в състава, освен Кристиян Китов", заяви Петричев пред "Тема спорт".

"До вчера бяха продадени 15 хиляди билета за двубоя. Ще направим всичко въз­можно химнът на Шампионс­ката лига да звучи на "Васил Левски" до края на годината", завърши Петричев.