Ултрасите на ЦСКА, които ще подкрепят Стяуа в днешната среща с Лудогорец от плейофите на Шампионската лига, ще влязат на стадион "Васил Левски" със специално изработени за това фланелки.

Те представляват изображение на ултраси на двата отбора с надпис "Два тима в една борба, заедно срещу милицията". Цената на една фланелка е 22 лв. и може да се закупи от официалния фен магазин на ЦСКА.

Както е известно, повечето фракции на армейците обявиха официално, че ще подкрепят Стяуа днес срещу Лудогорец.

В същото време от Общината в София обявиха, че ще се вземат допълнителни мерки за гарантиране на сигурността и обществения ред по време на футболната среща.

Влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства се забранява в част от централните улици и булеварди около стадиона.

Забранява се предлагането и продажбата на алкохолни напитки от 8.00 часа на 27-и до 03.00 часа на 28-и в границите на спортната зона.

Зрители, употребили алкохол, няма да бъдат допускани до спортното съоръжение. Ще бъде забранено и внасянето на чадъри, парфюми, дезодоранти и всякакъв вид бутилки.

Билети ще се продават на касите, разположени на ул. "Гурко" и срещу спирката на метрото на Националния стадион.

Билети за сектора, в който ще бъдат настанени привържениците на гостуващия отбор, няма да бъдат продавани на стадиона.

За да се избегнат струпванията пред стадиона входовете ще бъдат отворени два часа преди началото на срещата и зрителите ще бъдат проверявани на изградените контролно-пропускателни пунктове.

Малолетните ще бъдат допускани само с придружител, след подписване на декларация.