Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бе невероятно щастлив и доволен от отстраняването на Стяуа и класирането за групите на Шампионската лига.

"Поредната мечта се сбъдна, да се надяваме, че ще продължим да мечтаем и ще вървим нагоре. Вярвам, че Георги Дерменджиев ще успее да подготви отбора и да играем убедително и срещу по-големи отбори от Стяуа".

"Познавам добре треньора ни, познавам качествата му, нямам съмнения, че в следващите месеци ще вдигне нивото на отбора. Ще направи подготовка и през зимата и да видим как ще сме пролетта."

"Няма да коментирам съдията, но казвам, че ще е трудно на българските отбори в големите мачове. В момента не можем да купуваме играчи, защото родният пазар е затворен. Но според представянето на играчите, ще видим зимата."

"Вдигнах премиите, те няма да са по-бедни от румънците, както и да се опитват в Румъния да изкарват нещата. Ще полеем успеха обезателно, те и сега празнуват в съблекалнята."

"Малко се притесних като изгониха Владо, но после пак се върна оптимизмът и знаех, че Моци ще направи чудото. Новата трибуна за феновете на стадиона ни в Разград ще се казва Моци", сподели Домусчиев.