Халфът на ЦСКА Москва и български национал Георги Миланов сподели пред клубния сайт на московския отбор своите очаквания от мача в груповата фаза на Шампионската лига по футбол с Рома.

"Настроението в отбора е боево. Ние очакваме много от този мач и сме доволни, че започва нашата нова кампания в Шампионската лига. Без съмнение съставът на Рома е много силен".

"Не голям плюс за нас е това, че поради наказание в отбора на Рома ще отсъства Даниеле де Роси. Преди никога не съм имал възможност да играя против Рома, макар че съм бил в Рим".

"Няма никакво вълнение преди мача. Ние разузнахме играта на римляните и смятам, че сме готови за срещата. По всяка вероятност в този мач аз ще действам на позицията на опорен полузащитник, както беше и в мача с тулския Арсенал".

"Амплоата ми е познато, аз се чувствам уверено и в двойка с Натхо в последния календарен мач ние добре си взаимодействахме".

"Без съмнение, ние очакваме гореща подкрепа от нашите запалянковци. Знам, че в Рим ще има около хиляда фенове на червено-сините и се надявам, че те ще се представят колкото си може по-добре", заяви Миланов.