Новата звезда на Реал Мадрид Хамес Родригес изрази задоволството си от победата с 5:1 над Базел и от личното си представяне в мача.

Колумбиецът вкара един гол и се отличи с някои добри отигравания в първия мач на тима от груповата фаза на Шампионската Лига.

"Имах добър мач. Всичко за нас се получи и се справихме много добре. Надяваме се да продължим да играем така и да вкарваме голове. Този мач ще ни даде много увереност в бъдещето".

"Срещу Атлетико също имах добър мач, но мисля, че днес бях по-добър. Кристиано и аз винаги сме имали добри взаимоотношения, постоянно се опитваме да говорим един с друг и той е чудесна личност. Що се отнася до отбора, ние сме психически силни".

Карим Бензема също изрази облекчението си да се разпише, след като в последните мачове направи доста пропуски и дори започнаха да се чуват освирквания от публиката.

"Много съм щастлив, че вкарах, но победата е най-важното нещо. Мисля, че беше много добър мач и с много голове. Седмицата бе трудна, но победата и петте гола ни поставят на добра позиция".

"Направихме много добър старт на Шампионската Лига. Първи мач, първа победа и беше важно да спечелим у дома. Тази победа е важна за всички. Да вкарам е важно, но да играя със съотборниците си е по-важно".