Джо Харт остана много разочарован от драматичната загуба с 0:1 от Байерн Мюнхен в Шампионската Лига.

Вратарят на Манчестър Сити спаси един куп невероятни положения, но капитулира в последната минута, когато удар на Джером Боатенг се отклони в Марио Гьотце и влетя в далечния горен ъгъл на вратата му.

Според Харт въпреки доминацията на Байерн, Сити е заслужавал да измъкне равенство.

"Борихме се много здраво цяла вечер срещу добър отбор и знаеш какво ще получиш, когато се изправиш срещу тях", коментира Харт след мача.

"Коварен рикошет в края ни довърши и Джером Боатенг ще ни навява лоши спомени".

"Равенството щеше да е справедливо, направихме някои добри изчиствания, някои добри блокирания. Накарахме ги да работят здраво. За съжаление нямахме късмет да вкараме този шанс накрая. Щеше да е друга история, щеше да е различна вечер за нас".

"Срещу германските отбори има тенденция да съм доста зает, но жалко, че не измъкнахме резултат, това беше по-важното".

"Но можем да сме равностойни срещу Байерн Мюнхен, знаем това. Предстоят ни някои много трудни мачове. Всички точки ще са важни. Миналата година започнахме със злощастен мач на старта, но спечелихме останалите мачове. Уверени сме, че можем да го направим, макар че щеше да е хубаво да измъкнем резултат тази вечер".

Накрая когато бе информиран, че преди края на мача си Рома води с 5:0 срещу ЦСКА Джо Харт вдигна изумен вежди и отвърна:

"Уау, стига Ашли Коул да не е вкарал някой от головете, няма проблеми".

 

Прогнозирай мачовете от Шампионската Лига и спечели страхотни награди