Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев отрече информациите, че е дал премия от 350 000 евро на Козмин Моци.

Именно подобни слухове се появиха по румънските медии. Бизнесменът коментира и първата среща на ЛУдогорец в групите на Шампионската лига.

Домусчиев обяви, че "орлите" са играли достойно на "Анфийлд" и малко не им е достигнало да си тръгнат от там с равенството.

"В Румъния е нормално да се хвърлят всякакви бомби. При нас има голяма коректност към футболисти и персонал. Няма обаче такива колосални изхвърляния".

"Всичко това може да донесе конфликти в съблекалнята и да наруши стабилността на клуба. Не ми е в стила под емоция да хвърлям така пари. Това не е чалгаджийница", коментира Домусчиев в ефира на bTV Action.

"Ние сме история за футболния свят. По време на обяда със собствениците на Ливърпул и Кени Далглиш им разказах доста неща. В тези разговори ни гледаха доста ехидно: „Как е възможно вие с тези 6 млн. евро да влезнете в ШЛ?!?!". Аз им обясних, че това са възможностите на България. На полувремето те бяха толкова учудени, че признаха: "Парите не играят".

"Някой път Бог дава, но и Бог взима. Получи се равностоен мач. Факт беше, че всички от Ливърпул признаха, че реалният резултат равният. Не можеш винаги да печелиш и съдбата да бъде с теб".

"Доста често, нашите фенове огласяха цял „Анфилд" с песните си. Това е нещото, което ми направи най-приятно впечатление. След последния съдийски сигнал се спрях и видях публиката на Ливърпул как аплодира нашата публика. Такова нещо не съм виждал".

"Три четири дена преди това гледах някакъв мач на някакво „Коматево", където бяхме плюти и обиждани, а сега се срещаме с публиката на Ливърпул, която се държа по феноменален начин с нас. Никога няма да забравя този момент", добави Домусчиев.