Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо съвсем логично не остана никак доволен от изпуснатата победа над Шалке 04 на "Стамфорд Бридж" късно снощи.

"Сините" стартираха тазгодишното си участие в Шампионската лига с реми 1:1 срещу немците, които се намират в трагична форма и изостават сериозно по класа на лондончани.

"Беше много разочароващо, тъй като съумяхме да вкараме ранен гол чрез Фабрегас, а след това имахме шансове да удвоим преднината си на няколко пъти, но така и не го направихме и в крайна сметка взехме само точка", заяви Моуриньо на пресконференцията след срещата.

"След като гостите изравниха резултата, ние се втурнахме да търсим победен гол и имахме страхотни шансове да го направим, но просто не се получи. Това е футболът обаче, това е Шампионската лига".

"Целта на Шалке бе да вземе една точка от този мач и когато те изравниха резултата запознаха да се борят, за да го запазят. Техният вратар е добър и отборът им се справи много добре в защитен план".

"Поздравления за тях и за постигането на целта им. Малко е разочароващо за нас, защото направихме всичко възможно, за да спечелим, но това е футболът".

"Ние винаги се опитваме да играем нашата игра и да вкарваме голове, дори когато побеждаваме с по 1:0. Непрекъснато се опитваме да вкарваме гол".

"Щастлив съм от работата, която Дидие Дрогба свърши в този мач при завръщането си за нашия тим в Шампионската лига. Това бе положителен мач за него. Ако той обаче бе вкарал, тогава щяхме да говорим за успех с 2:0, а не за равенство 1:1.

"Пуснах Дидие вместо Коста, защото Диего има още проблем с травма и просто не му позволява да играе три мача един след друг", завърши Специалния.