Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че отборът му е готов за утрешния дългоочакван сблъсък срещу европейския шампион Реал Мадрид.

Разградчани приемат мадридчани в исторически мач, тъй като това ще бъде първото домакинство на отбора в дебютното му участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Специалистът изрази гордостта си от факта, че тим от такъв калибър ще се изправи срещу неговия отбор.

„Аз като треньор на Лудогорец съм горд, че приемаме отбор като Реал Мадрид в България. Мачът, който го играхме срещу Левски вече е в историята. Мислим само напред“, коментира Дерменджиев по време на официалната си пресконференция преди мача.

„Реал Мадрид е галактически отбор,. Знаете какъв е бюджета и колко струват футболистите им. За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света. Футболистите са подготвени, разликата в класата е много голяма, но нашите играчи ще играят така, както могат. Резултата ще го видим накрая“, продължи той.

„Казвам ви отговорно и честно, не се притеснявам. За нас е чест да играем срещу такъв отбор и такива футболисти. Доволен съм, че идват тук на живо и голяма част от България ще може да ги гледа. Няма от какво да се притесняваме. Това са мега футболист. Гордост е за Лудогорец ще играе срещу Реал Мадрид – носител на 10 купи с треньор, който има спечелени три. Искам играчите ми да бъдат спокойни, да знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но и да дадат най-доброто от себе си в този мач.“, допълни със самочувствие наставникът на Лудогорец.