Младият полузащитник на Реал Мадрид Иско обяви на пресконференцията преди утрешния мач срещу Лудогорец, че е чувал за Козмин Моци и това е единственият футболист на разградчани за който знае. 

И до неговите уши е стигнала героичността на румънеца, който се изявяваше като вратар при дузпите срещу Стяуа и класира отбора си за групите.

Талантливият футболист също така признава, че феновете са големия коз за домакините.

„Чувствам се добре. След като треньорът ми гласува доверие. В последно време треньорът настоява да играя повече в защита. Опитвам се да помагам много повече в дефанзивен план на отбора“, сподели Иско.

„Двамата с Ияраменди знаем много добре какво означава Реал Мадрид. Стараем се да показваме най-доброто, на което сме способни. Надявам се в близко бъдеще да се наложим в първия отбор“, добави халфът.

„Ние се опитваме да показваме нивото, което се иска от нас. Това е нов сезон. Имам нова мотивация. Имам качествата и желанието да постигна това заради, което съм в Реал. Треньорът решава кога да ми гласува доверие“.

„Като футболист никога не изпитвам страх от съперника. Предстои ни тежък мач. Ние се надявам да продължим това ниво, което показваме в последните мачове. Ние трябва да играем като отбор.“

„Познавам Козмин Моци, който не знам колко дузпи е спасил, за да класира отбора си за групите. Знам за Лудогорец и знам как се представиха срещу Ливърпул.“

„Ние с Хамес може да играем заедно и може да направим добри неща на терена.“

„Най-силният фактор, който може да повлияе утре на мача е публиката и подкрепата, която ще получи Лудогорец от трибуните. Надявам се все повече да играя. Опитвам се да се възползвам от всяка една възможност“, каза още Иско