Защитникът на Байерн Мюнхен Меди Бенатия се пошегува, че най-голямата опасност за баварците снощи е била да не заспят заради празните трибуни на стадион "Арена Химки" в Москва.

Още по темата

 

Мароканецът не изигра най-добрия си мач, като в няколко случая само ескортираше нападателя на руския ЦСКА Ахмед Муса. Нигериецът профуча покрай Бенатия през първото полувреме, но останал сам срещу Нойер не издържа на напрежението и пропусна.

"Рискът снощи беше да не заспим заради липсата на атмосфера на стадиона, но най-важното нещо е, че успяхме да победим", каза Бенатия.

"ЦСКА загуби първия си мач в Рим и затова имаше нужда от победа снощи, ние бяхме наясно с това. Те играха по-добре, отколкото срещу Рома и на 2-3 пъти създадоха опасности пред вратата ни."

"Но като цяло ние се справихме добре и взехме трите точки, което е най-важно. Разбира се, че в ШЛ няма лесни мачове. Знаем го. ЦСКА е качествен отбор, който има бързи и технични играчи."

"Можеха да ни затруднят много, но като цяло мачът мина добре и ние продължаваме напред. Имаме шест точки от шест възможни и искаме да вземем всички възможни точки в групата", завърши бранителят.