Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини логично остана доста разочарован от домакинското равенство 1:1 срещу Рома.

След този резултат "Гражданите" са на 3-ото място в своята група от Шампионската лига и имат в актива си скромна точка за първите си две срещи.

"Една точка у дома никога не е добър резултат, но играхме срещу един много силен отбор. За съжаление не играхме по този начин, по който обикновено вкарваме голове", заяви Пелегрини на пресконференцията след мача.

"В последните 20 минути показахме тази игра, която искам да виждам и която ни носи много попадения, но това равенство бе изковано за общо 90 минути, така че за съжаление не променихме нищо".

"Днес просто не беше нашият ден. Не играхме добре през първото полувреме. Започнахме добре, но след това губехме топката твърде лесно".

"Най-големият проблем бе, че пропуснахме твърде лесни пасове".

"За мен не бе изненада колко силен е отборът на Рома. Те се намират във форма и имат страхотни играчи. Те ни направиха мача труден, но при малко повече късмет можехме да стигнем до победата в последните 20 минути".

"Евентуално класиране за директните елиминации ще зависи от това как ще играем в оставащите ни мачове. Една точка от шест не е никак добре. Ще се борим до края обаче, за да се класираме напред", завърши мениджърът на Сити.