Наставникът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола заяви, че е доволен от трудната победа над ЦСКА Москва с 1:0, дошла след попадението на Томас Мюлер от дузпа.

Още по темата

 

"Ние знаехме, че няма да ни бъде лесно. нашият противник основно се защитаваше с десет души. В предни позиции стоеше само Ахмед Муса, за когото се грижеше Чаби Алонсо", започна своя коментар Гуардиола.

"Въпреки това те имаха две много добри положения. В Шампионската лига победите не идват лесно. Ние сме щастливи, че успяхме да спечелим трите точки."

"Останахме малко изненадани от техния състав и игрови план, но аз съм свикнал с този стил на игра. Наскоро срещнахме Кьолн в Бундеслигата и те играха по сходен начин. Ние се опитвахме да разиграваме топката и да разтворим защитната им линия."

"Никога не е лесно. И преди 50 години не е било лесно, няма да бъде лесно и след 50 години срещу отбор, който се брани с 11 души. Те само се защитават и е трудно."

"Но ние се адаптирахме, доволен съм от начина, по който изиграхме мача. Групата ни е много трудна, а ние спечелихме още три точки. Шест от шест и първа победа навън. Намираме се на правилния път", добави Гуардиола.