Уважаеми читатели! И през този сезон Gol.bg ви предлага страхотната възможност да се забавлявате и да участвате в играта с прогнози за мачовете от Шампионската Лига.

Предвидете изхода на всеки един мач и можете да спечелите страхотни награди. В края на груповата фаза победителят в играта ще спечели уикенд за двама в хотел Астера в Банско.  Пакетът включва две нощувки с включени закуска и вечеря, както и специален SPA пакет. След финала на турнира през пролетта пък ще бъдат раздадени допълнителни награди.

За да участвате е необходимо просто да се регистрирате в сайта. След това трябва да предвидите изхода от всеки мач от Шампионската Лига. При познат изход на мача печелите 3 точки, а при познат точен резултат 7 точки. Забранено е да се участва с повече от един профил.

В предишното издание на играта, посветено на световното първенство, победител стана Станислав Вълков, със своя профил Styyynchooo. Той победи само с една точка Иван Димитров (ID). Дали и този път надпреварата ще бъде толкова оспорвана?  

Прогнозите за днешните мачове може да направите ОТ ТУК.