Треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцкий остана доволен до голяма степен от представянето на отбора срещу Байерн при минималната домакинска загуба с 0:1 на "Арена Химки".

Той сподели, че тактиката е проработила, но единственото нещо, което е липсвало на тима му, е било свързано с реализирането на голове.

"Като се има на предвид проблемите ни в кадрово отношение мога да кажа, че планът ни проработи срещу Байерн до голяма степен. Единственото нещо, което не успяхме да направим, бе да вкараме голове, макар че създадохме доста добри положения от които можехме да реализираме', заяви треньорът на московските "армейци", на пресконференцията след мача.

"Срещу отбори като Байерн, които играят по този начин, обаче е трудно да се намери рецептата за успех. Въпреки това обаче нашата тактика работеше добре до известна степен. Ние ще видим за в бъдеще какво ще се случи в титулярния състав, когато Дзагоев и Вернблум се завърнат".

"Интересуваме се от други статистически данни, не от времето. В това отношение гостите имаха осем удара към нашата врата, а ние пет, което не е голяма разлика. Освен това създадохме няколко отлични положения, докато те нямаха нито едно", каза още той.