Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази съжалението си, че добрата игра на отбора му не е била възнаградена.

Според него играчите му са играли напълно освободено, въпреки именития съперник и това си е проличало на терена.

"Има за какво да се съжалява. Видяхте, играхме спокойно и уверено. Каквото и подценяване да е имало от страна на Реал, видяхте че се игра футбол", коментира Дерменджиев след мача.

"Оставаха малко минути, не мога да кажа дали имаше фаул за дузпата. Но Лудогорец играеше като равен срещу един от най-добрите отбори в света".

"Нека не коментираме съдиите, но аз съм доволен. Мога да кажа браво на момчетата. За малко да вземем точка от Реал Мадрид"

"Аз им казах на футболистите да играят спокойно и свободно. Това е най-добрият отбор в света. Те просто да дадат максимума от себе си и ще се получи".

"Да, разбира се, че ще натрупаме самочувствие след тази игра. Тези момчета не се притесняват, играят си свободно. Видяхте - играят открит футбол. Аз казах и в друго интервю - това са невероятни звезди, галактически отбор".

"Една очарователна публика, благодаря им за подкрепата, това е една интелигентна пулика. Дошли са от цялата България. Това е една интелигентна публика, без ексцесии, без ругатни, жени и деца могат да дойдат. Това е една завидна публика. Тя заслужава и по-добър стадион".