Крилото на Лудогорец Михаил Александров изрази съжалението си за пропуснатата възможност да вземе нещо от мача с Реал Мадрид.

Българският шампион изигра страхотен двубой срещу европейския шампион, но загуби злощастно с късен гол на Карим Бензема.

"Определено целият отбор има за какво да съжалява. Видя се, че дяволът не е толкова черен. Направихме всичко възможно да противодействаме на най-добрия отбор в света".

"Имаше спорни ситуации, но аз съм последният човек, който трябва да ги коментира. Лесно е от терена да се коментира. Аз съм пристрастен, мога да кажа, че имаше дузпа за нас. Но трябва да видя повторенията".

"Реал Мадрид е най-великият клуб за мен. Нормално е да има нотка на подценяване от тяхна страна, ние сме отбор който влиза за първи път в Шампионската Лига. Ние обаче компенсирахме с повече борба и раздаване, но за нещастие загубихме".

"Не знам колко правилно сме играли, но дадохме всичко от себе си. Всеки футболист даде максимума и това е прекрасно нещо. Всеки се раздаде за публиката".