Четирима футболисти на Базел може да пропуснат гостуването на Лудогорец в Шампионската лига по футбол заради контузии.

Срещата от група "Б" на престижната надпревара е в сряда от 21.45 часа на стадион "Васил Левски".

Голмайсторът на швейцарския първенец Марко Щрелер, титулярните защитници Фабиан Шер и Беранг Сафари, както и опитният бранител Валтер Самуел имат физически проблеми преди визитата в София.

Четиримата останаха извън групата при съботната победа с 1:0 над Йънг Бойс за първенство, с която тимът прекъсна серия от два мача без успех в Супер лигата.

Щрелер, Шер и Сафари не са играли от началото на месеца, а 36-годишният бивш футболист на Интер Самуел не се е появявал на терена от средата на септември.

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев и вратарят Владислав Стоянов mcu ще участват в официалната пресконференция преди мача=

Брифингът ще се състои във вторник в 18,30 ч. в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски". Официалната тренировка на Лудогорец ще бъде на стадион "Георги Аспарухов" в 20,45 ч. същия ден.

Заниманието е открито за журналисти в първите 15 минути. Отборът на Базел пристига в България във вторник в 12,10 ч. с чартърен полет. Пресконференцията на Паоло Соуса започва в 19,15 ч.

Официалната тренировка на швейцарския тим е с начален час 20,00 .ч на "Васил Левски" и ще бъде открита за представителите на медии в първите 15 минути.