Наставникът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп даде пресконференция преди утрешния сблъсък с Галатасарай в Шампионската лига. Специалистът се пошегува, че неговият отбор ще си навлече гнева на критиците, без значение дали ще победи или загуби мача с турците.

"Коментарите на Карл-Хайнц Румениге за Марко Ройс са последното нещо, което представлява интерес за мен в момента. Трябва да се защитаваме много добре в утрешния двубой, да сме солидни в защита. Моето очакване е, че ще го покажем на терена , постигайки желаната сигурност. Мачът идва в точния момент", започна Клоп.

"Искаме да отпуснем напрежението при нас и да го превърнем в нещо позитивно. Сега искаме да използваме всеки футболен момент, за да продължим да вървим напред. Наблягаме предимно на пресата и ситуациите на ръба на засадата. След мача с Кьолн в съблекалнята ни беше доста по-шумно, ясно и взискателно."

"Сега могат да се кажат много неща за нас, но едно е съмненията, че функционираме добре в Шампионската лига, но не и в Бундеслигата. И ако утре победим Галатасарай, ще има хора, които ще си кажат: "Аха, в ШЛ можете". Ако пък загубим, ще си навлечем още по-големи проблеми", допълни Клоп.