Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана много доволен от убедителната победа с 6:0 над словенския Марибор в снощния мач от Шампионската лига между двата тима.

"Играхме добре и бяхме уверени", обяви Специалния на пресконференцията след мача.

"Бяхме доста солидни, а освен това намерихме правилния баланс в играта ни. В момента имаме играчи, които са адаптирани към стила ни на игра от миналата година, но до този момент така и не успявахме да покажем най-доброто".

"Добрите резултати обаче носят допълнителна увереност. При резултат 3:0 на полувремето е лесно да спреш да играеш, но ние не спряхме, а искахме да вкарваме още и още".

"Казах на футболистите ми преди мача, че най-доброто отношение към съперник, който няма потенциал като твоя, е да играеш на максимума на възможностите ти".

"Марибор заслужава нашето уважение и тъй като ги уважаваме показахме толкова солидна игра. Играхме добре и постигнахме добър резултат".

"Последният гол на Дидие Дрогба бе най-важния в историята на отбора (последната дузпа от финала на Шампионската лига срещу Байерн през 2012 г.) и поради тази причина съм много щастлив, че той отново бележи на "Стамфорд Бридж".

"За дебютанта Соланке пък това бе една перфектна ситуацията и съм сигурен, че този дебют е нещо, което той няма да забрави. Сигурен съм, че ще изиграе още много мачове в Шампионската лига", завърши Моуриньо.