Наставникът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп прие доста равнодушно гръмката победа с 4:0 над Галатасарай снощи, въпреки че неговите момчета имаха пълно превъзходство.

Още по темата

 

"Всъщност, не мисля, че победата ни дойде много лесно. Просто головете дойдоха в точното време. Галатасарай се опита да ни усложни задачата", сподели Клоп.

"Ние бяхме добре организирани в защита и за мен това беше ключът към успеха. В сравнение с нормалния ни начин на игра, ние наблегнахме повече на защитата."

"Смятам, че всички наши съперници в Шампионската лига ни познават добре, което важи и за отборите в Бундеслигата. Галатасарай наистина игра добре."

"За да постигнеш успех, няколко фактора трябва да бъдат налице. Това беше нашата вечер. Няколко пъти загубихме топката в средата на терена, но ляхме решителни във важните моменти."

"Как ще играем в Бундеслигата? Повече няма да оставяме свободни пространства. Това е планът ни, защото допуснахме твърде лесни голове. Трябва да сме готови и за мръсни победи."

"Играхме по-вертикално, в сравнение с мача в Кьолн. От друга страна, ние сме далеч от перфектното представяне. Няма да празнуваме тази победа с шампанско", добави Клоп.