Треньорът на Галатасарай Чезаре Прандели акцентира върху липсата на добра организация, характерна за турските футболисти. Воденият от италианеца тим бе разбит на свой терен с 4:0 от Борусия Дортмунд и практически загуби шансове за класиране напред в турнира.

Още по темата

 

"Във всяко първенство има различен манталитет. Не казвам, че футболистите ни разбират моя манталитет, просто отнема време, докато отборът свикне", започна Прандели.

"Давам следният пример: нашите халф-бекове се опитват да се включват напред и в Шампионската лига, и в първенството. Манталитет в Турция е такъв и ние ще се опитаме да го променим. Подобренията ще дойдат."

"Играхме по-агресивно през второто полувреме. В Турция всички са смели и позитивни, но трябва да си по-добре организиран на терена и да играеш по-близо до противника."

"Направихме това през второто полувреме и Дортмунд имаше проблеми. Казвам на моите играчи, че трябва да играят по-напред, защото когато стоиш назад, усещаш натиска на съперника."

"Нашите фенове бяха фантастични. Трябва да сме с високо вдигнати глави. Целта ни е да спечелим 20-а титла в първенството и работим за това. Снощи играхме срещу един от отборите, който захранва с играчи световния шампион Германия", допълни Прандели.