Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна пълното превъзходство на Реал Мадрид през първото полувреме след снощната загуба с 0:3 от европейския първенец.

Още по темата

 

"Реал Мадрид беше изключителен, ако трябва да съм честен. Те имат доста играчи с богат европейски опит и качества да излязат от групата. Те играха много добре. Това е фантастичен отбор с фантастични играчи", сподели Брендън Роджърс.

"Горд съм от своите футболисти, защото въпреки загубата с 0:3, през първата част от мача и през второто полувреме много други отбори биха рухнали. Моите момчета не спряха, макар в края да играехме за честта си."

"В този мач отново се защитавахме лошо. Всъщност си помислих, че сме започнали мача доста добре - бяхме агресивни в пресирането и си подавахме добре. Но след първия им гол, който беше разочароващ за нас, ние бяхме небрежни при другите им два гола и не се доближавахме до това, което искаме.

"Мачът става опасен срещу отбор, който вкарва толкова много голове и ти води с 3:0. Допуснахме разочароващи голове срещу силен отбор, но през второто полувреме бяхме по-добри в техническо отношение, в сравнение с първата част. задържахме топката повече и създавахме опасности."

"Като цяло беше сурово да губим с три гола на почивката. Виждате тяхното качество, скоростта в играта им. Но е много разочароващо да изоставаш с три гола на полувремето", каза още Роджърс.