Халфът на Ливърпул Адам Лалана заяви, че мачът с Лудогорец може да е повратен за сезона на "Мърсисайдци".

Тимът на Брендън Роджърс има нужда от успех, за да запази шансовете си за класиране на осминафиналите на Шампионската Лига.

До момента червените се представят разочароващо и се намират на 12-то място във Висшата Лига. В Шампионската Лига пък имат само една победа от четири мача и така напрежението върху тима започва да се покачва.

Победа срещу Лудогорец обаче ще запази всички шансове на Ливърпул да се класира за осминафиналите на турнира и да върне позитивното настроение в състава.

"Вече ги победихме веднъж, но не трябва да ги подценяваме. На Анфийлд те показаха, че не са за подценяване", коментира Лалана пред официалния сайт на Ливърпул.

"Те заслужават уважение както и всеки друг отбор. Но ако си свършим работата професионално, да се надяваме че ще можем да вземем трите точки".

"Играем далеч от дома, така че трябва да запазим суха мрежа, защото съм сигурен, че ще вкараме. Важно е всички да дадем своя принос, особено когато не играем не много добре".

"Напоследък головете не идват толкова лесно колкото миналата година. Важно е да се защитаваме добре и да запазваме сухи мрежи, защото може да не прегазваме отборите като миналия сезон".

"Важно е да намерим различни начини да печелим мачовете. И това може да е като сме организирани и измъкваме победите с един или два гола. Резултат в този мач може да даде ново начало на сезона ни".

"Повтаряме го от седмици, но вече е време да го направим. Няма да е лесен мач, на Анфийлд те се доказаха като корав и добре организиран отбор".

"Искаме да поправим нещата. Срещу Кристъл Палас беше разочароващо. След мача си поговорихме добре. Знаем, че трябва да обърнем нещата. Зависи от играчите. Ние сме отговорни за представянето, което показваме и в момента не постигаме добри резултати".

"Така че е изключително важно да се представим добре и да постигнем резултат, защото да останем в турнира и да запазим интригата до последния мач е масивно".