Героят за Лудогорец срещу Ливърпул Георги Терзиев е голям оптимист за следващия мач с Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу", който се явява като последен от груповата фаза и за двата тима.

Той също така отбеляза, че отборът му е надиграл "Мърсисайдци". Бранителят вкара попадението за равния резултат и така донесе точка на отбора си.

"Много добър мач за нашия отбор, надиграхме Ливърпул. А да надиграеш тези световни звезди е нещо страхотно. Това е един незабравим момент в моята кариера, не всеки ден можеш да вкараш в Шампионската лига и на Ливърпул." 

"Просто топката дойде при мен и я вкарах. Изцяло си държахме мача - от самото начало до самия край. Мисля, че на терена показахме, че доста добре стоим до такива звезди като тези от Ливърпул." 

"Миналата година натрупахме от  в Лига Европа, имахме и самочувствие от мачовете с Реал Мадрид и Базел. Не мислим за Реал Мадрид, имаме Локомотив София и Берое и после ще мислим." 

"Не е невъзможно да бием Реал Мадрид в Испания, като стане това, ще имаме шансове да преодолеем групата. Защо не?", сподели Георги Терзиев след края на двубоя в София.