Доскорошният капитан на Барселона Карлес Пуйол смята, че двубоят между каталунците и Манчестър Сити на 1/8-финалите на Шампионската лига може да се окаже финал преди финала. Според него двата тима са сред големите фаворити за трофея.

Още по темата

 

"Все още трябва да се извърви дълъг път до февруари и много неща могат да се случат. Трябва да изчакаме и ще видим, но това ще бъде сблъсък между два от най-големите отбори в Европа. Два от фаворитите за трофея", каза Пуйол пред вестник "АС".

"Мануел Пелегрини е страхотен треньор, аз съм играл срещу него. Нужно е търпение и вяра. Аз вярвам много в моите бивши съотборници, които са също така мои приятели."

"Дали трябва да присъствам на жребиите, за да минат добре за Барса? Веднъж отидох и нещата не минаха добре. Затова от Барса трябва да си намерят някой друг."

"Дълги години бях щастлив, правейки това, което обичам най-много. Имах щастието да бъда в най-добрия клуб в света и да спечеля много титли с Барселона и националния отбор на Испания. Щастлив съм", добави Пуйол, който тъкмо изкара курс по спортен мениджмънт и се подготвя да заеме шефско кресло на стадион "Ноу Камп".