Бившият футболист на Байерн Мюнхен и германския национален отбор по футбол мариож Баслер се оказа лош пророк за Борусия Дортмунд.

"Супер Марио" беше гост в телевизионното предаване на sport1.de "Битбургер Фентаук", в което изгледа мача от Шампионската лига Ювентус - Борусия Дортмунд в компанията на фенове на двата тима.

Както е известно, "бианконерите" победиха с 2:1, а ултрасите на "жълто-черните" не искат и да чуят повече за Баслер. Причината: точно преди двата гола на Юве Баслер беше категоричен, че атаките на торинци няма да завършат с успех.

"Тук няма да се случи нищо, успокойте се", категоричен беше Марио три секунди след гафа на Роман Вайденфелер, след който Карлос Тевес откри резултата.

Към края на първото полувреме Марио продължи с анализите си: "До момента видях Ювентус три пъти пред вратата, в останалото време играе само Борусия в продължение на 42 минути и доминира над Ювентус."

"Борусия поставя под напрежение защитниците на Ювентус с тактиката, офанзивната си игра и бързината. Юве не може да излиза от половината си и получава възможности само когато Борусия прави грешки в защитата си. Ювентус няма никакъв шанс.." - тук Баслер спира с размислите си, защото "бианконерите" вкарват втори гол чрез Мората.

Феновете на Ювентус веднага започват да пеят "Супер Марио, Супер Марио, хей, хей", докато привържениците на Дортмунд клатят невярващо глави.