Вратарят на Реал (Мадрид) Икер Касияс заяви, че Ювентус ще иска да доминира в утрешния мач между двата отбора от полуфиналите в Шампионска лига.

Не мисля, че утрешния мач ще бъде като този с Атлетико (Мадрид). Когато Юве играе в Шампионска лига прави всичко по силите си, за да доминира“.

„Всички вече са много близо до финала и напрежението ще е огромно до самия край. Не мисля представянето на двата отбора във вътрешните първенства ще окаже влияние“, заяви Касияс по повод четвъртата поредна титла на „бианконерите“ и изоставането на Реал на два точки от Барселона.

„Ла Лига не е в ръцете ни, всичко, което можем да направим е да продължим да се борим. Но в Шампионска лига зависим от себе си. Ако се справим добре, можем да стигнем до финала“.

„Пол Погба ще липсва на Юве, а ние сме без Лука Модрич и Карим Бензема“, добави Касияс.

После той коментира и част от играчите на „старата госпожа“, като започна с добрия си приятел Джанлуиджи Буфон.

„Той беше отправна точка за моето поколение. Всички вратари мечтаеха и мечтаят да станат като него. Що се отнася до Пирло – той е фантастичен и е роден шампион. Умее да забавлява зрителите с гениалните си отигравания“.

„Алваро Мората е бъдещето. Но с единия крак вече е в настоящето. Фернандо Йоренте пък е отличен при въздушните двубои“, завърши Касияс.