Легендата на Барселона Луис Суарес е на мнение, че вече е дошло времето каталунците и Реал Мадрид да играят на финала в Шампионската лига.  Испанският ветеран навърши 80 години на 2 май и беше потърсен за коментар от вестник "Марка".

Още по темата

 

"Не празнуваш такъв юбилей всеки ден. Бях трогнат от Барселона - клубът ми изпрати фланелка с номера на Лео Меси и моето име на гърба", започна Суарес.

"Андрес Иниеста е футболист, на когото се възхищавам заради визията му за играта, която е близка до моята", продължи той.

"Мисля, че тази година ще видим Ел Класико на финала в Шампионската лига. Странно е как за 60 години никога не е имало финал между Реал и Барса."

"Това можеше да се случи на няколко пъти по мое време. Беше близо, но не стана. Но този път дойде времето. Барса и Реал са по-добри от съперниците си. Колкото е добър отбор да е Байерн, те са сериозно отслабени заради контузените играчи."

"Ювентус няма нужда да играе добре, за да побеждава. Те спечелиха четири поредни титли в Италия и там са доста над другите. Но в Шампионската лига им е по-трудно."

"Те паркираха автобуса в Монако. Зависят от Пирло, който вече не играе на пълни обороти. Наскоро той се върна след контузия."

"Реал Мадрид е силен колектив, като оставим настрани техните индивидуалности. Аз бих внимавал с Тевес. Той намира начин да вкарва от нищото и да печели мачове на отбора си."

"Според мен Барса винаги е фаворит. Те имат всичко необходимо, особено в атака. С триото в предни позиции този отбор няма предел", добави Луис Суарес.