Бившият треньор на Милан, Рома, Ювентус и Реал Мадрид Фабио Капело заяви, че Барселона трябва да внимава с контраатаките на "бианконерите" във финала на Шампионската лига в Берлин.

"Шансовете са 50-50. Ювентус ще се защитава много добре, макар да им липсва важен футболист като Андреа Бардзали", сподели Фабио Капело пред Onda Cero.

"Технически Барса е по-добър и по-силен отбор. Те знаят как да играят по-добре, но трябва да внимават много с контраатаките на Ювентус. Очаквам много балансиран мач."

"Меси е чувствително и много сериозно момче. Той имаше семейни и финансови проблеми. Сега се говори по-малко за това, защото проблемите са почти решени и ние виждаме най-доброто от него."

"Ако си купиш билет за домакински мач на Барса, ти отиваш да видиш нещо различно. Все едно отиваш да видиш как пее Лучано Павароти."

"Не съм виждал такъв като Меси. Той е гений, артист, най-добрият. Когато играхме с Ювентус срещу Барселона за трофея "Гампер", в края на мача казах на Франк Рийкард, че те вече имат трима чужденци в състава и че ние бихме взели Лео за една година."

"Опитах се да го взема в Ювентус, но ние не можехме да купуваме, а те нямаха намерение да го продават", добави Капело.