Жозе Моуриньо, Пеп Гуардиола и Арсен Венгер фигурират в списъка на ПСЖ за потенциални заместници на Лоран Блан, съобщи Goal.com.

Във Франция са убедени, че французинът ще бъде уволнен от треньорския пост, ако "принцовете" не достигнат минимум 1/2-финал в Шампионска лига.


Ръководството на ПСЖ обаче няма да бърза с освобождаването на Блан при по-ранно отпадане, защото нито един от тримата изброени специалисти не е сигурен за привличане на "Парк де Пренс".

В момента Моуриньо е под сериозен натиск заради слабия старт на сезона на Челси. Още преди завръщането му на "Стамфорд Бридж", Специалният беше спряган за наставник на парижани, но предпочете лондончани.


Венгер вече отхвърли три предложения на френския клуб – през 2012, 2013 и 2015 и за момента няма намерения да напуска Арсенал, където е на работа от почти 20 години.

Гуардиола изглежда реалистична цел. За момента той се дърпа за нов договор с Байерн Мюнхен, а сегашният му изтича през идното лято.


Манчестър Сити отдавна се стреми към него, но испанецът няма да вземе решение за бъдещето си преди края на календарната година.