Централният защитник на Ювентус Джорджо Киелини предупреди, че Манчестър Сити ще бъде много опасен заради тежката загуба с 1:4 от Ливърпул във Висшата лига.

"Старата госпожа" приема английския гранд в сряда в директна битка за 1-то място от група D на Шампионска лига. В момента "гражданите" са лидери с 9 точки, докато "бианконерите" имат 8 т. Севиля пък е с 3 т., а Борусия Мьонхенгладбах с 2 т.

"Бих предпочел да видя по-мирен и смирен отбор на Сити", каза Киелини пред Sky. "В тима им има големи таланти и ще бъдат супер внимателни и супер жадни за реванш пред феновете си. Ще трябва да изиграем голям мач, защото искаме да спечелим", добави Киелини.

Италианският национал заяви още, че целта пред Юве в Серия "А" трябва да бъде класиране в Топ 3. "В нашата позиция не можем да говорим за скудето".

"Искаме да догоним лидерите, но те се представят доста добре и е трудно. За това основната ни цел е да влезем в челната тройка", каза още Киелини.

Накрая той беше помолен да сравни Пауло Дибала и Карлос Тевес. "Те са много различни играчи. И във физически и в технически аспект. Имат коренно противоположни характеристики", завърши защитникът.