Макаби Тел Авив - Челси, среща от Група "G" на Шампионската лига, стадион "Сами Офер", Хайза. 21:45 часа българско време.

Групата на Челси за мача:

Вратари: Бегович, Блекман

Защитници: Зума, Рахман, Джилободжи, Тери, Аспиликуета, Кейхил, Иванович

Полузащитници: Фабрегас, Рамирес, Оскар, Микел, Вилиан, Лофтус-Чийк, Матич

Нападатели: Азар, Кенеди, Диего Коста, Педро, Реми

Контузени: Фалкао, Куртоа

Прогноза на Gol.bg:
Челси далеч не си е бетонирал мястото на директните елиминации, така че победата днес е задължителна. 

При успех за "Сините" днес и при негативен резултат на Динамо Киев при визитата на Порто, тогава отборът на Моуриньо ще може да си осигури класирането за следващата фаза на турнира.

Домакините ще бъдат без контузения Радонджич, който страда от травма в глезена, а Бен Хаим е под въпрос заради разтежение, а гостите ще са без Фалкао и Куртоа, които са с травми. 

Макаби е постигнал 3 успеха и 2 загуби в последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите от английската столица имат за същия брой срещи 2 победи, 1 реми и 2 загуби.

Все пак обаче през уикенда лондончани надвиха Норич и отборът определено е с приповдигнато самочувствие преди днешната среща, като можем да очакваме, че ще стигне до успеха.

В предишната среща между тези два тима лондончани стигнаха до разгром с 4:0. Притеснително за домамкините е, че те са постигнали само 2 победи в последните си 10 гостувания в Шампионската лига.

Отборът от Тел Авив се изправя срещу английски тим за четвърти път, като в предишните си три срещи отборът е вкарал само един гол и е допуснал цели девет.

Каквото и да се говори обаче в днешната среща гостите са абсолютен фаворит и нашата прогноза е успех с 0:3 за тях.

Резултат: Макаби Тел Авив - Челси 0:3

Прогнозирай и печели с играта на Gol.bg