Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини претендира за редовността на гола на Ювентус в снощния мач от Шампионската лига между двата тима.

Според него победното попадение на Марио Манджукич не е трябвало да бъде зачетено, тъй като е имало нарушение срещу Николас Отаменди преди хърватинът да вкара решителния гол.

"За съжаление не си вкарахме положенията, които се откриха пред нас", обяви чилиецът на пресконференцията след мача.

"Юве пък успя да ни победи с един съмнителен гол, като според мен той не трябваше да бъде зачетен, тъй като имаше много съмнителна игра срещу Отаменди преди това. Мисля, че правилата бяха нарушение срещу моя бранител".

"С оглед на кадровите ни проблеми, които имаме, мисля че като цяло се представихме на доста добро ниво, но за съжаление късметът не бе с нас".

"Знаете, че имаме доста проблеми с контузени футболисти. Не съм доволен от резултата, но си мисля, че като цяло направихем един доста добър мач".

"Ще гоним победа до дупка в последния мач и ще се опитаме да спечелим групата, защото все още имаме шансове да го сторим, ако Юве се издъни срещу Севиля.

"Колкото до състоянието на Джо Харт, ще трябва да видим какво ще стане с него. Ще мине прегледи, но очевидно той май пак изпитва проблеми със старата му травма в гърба".