Вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас предупреди, че Манчестър Сити може да създаде много проблеми на "кралете".

Двата отбора се изправят един срещу друг утре вечер в реванш от полуфиналите на Шампионска лига, като първият мач на "Етихад" завърши 0:0.

"Манчестър Сити е много силен съперник, който може да създаде проблеми във всеки един момент на мача", каза костариканският национал. "Ние, на свой ред, се подготвихме отлично за мача. Аз не се плаша от Манчестър Сити, но се отнасям с уважение към този клуб. Всички играчи на Реал разбират каква отговорност лежи върху тях".

"Да, има различни мачове, но този мач е особен. Реал трябва да продължи да играе своя футбол. Смятам, че се намираме на правилния път и ще се постараем да станем още по-добри", добави Навас, след което не пропусна да похвали феновете на мадридчани.

"Когато имаш най-добрите привърженици в света, не се съмняваш и за секунда, че подкрепят теб и целия отбор до край. Видяхме каква атмосфера създадоха по време на мача с Волфсбург", каза още стражът.

Мачът между Реал и Сити на "Сантяго Бернабеу" започва от 21:45 часа българско време и може да се проследи на живо в Gol.bg.