Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола очаква баварците да контролират реванша от полуфиналите в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид. Германският посреща "дюшекчиите" тази вечер, след като първата среща завърши с минимална победа с 1:0 в полза на испанците.

"Това е третият пореден полуфинал за нас. Това е истинска чест. Нуждаем се от нашето най-добро представяне, за да достигнем до финала. Не трябва да мислим за това колко гола ще вкараме. Първо трябва да се защитаваме добре и да контролираме срещата. Трудно е да се играе срещу Атлетико. Те се представят много компактно, но ще се опитаме да наложим нашия стил. Ще опитаме да атакуваме с целия състав и да не им даваме шансове за контраатаки", заяви Гуардиола.

Специалистът се върна и към отпаданията срещу Реал (Мадрид) и Барселона в предишните две участия на Байерн на полуфиналите в най-престижния европейски клубен турнир. "Това е наистина важен мач за нас, все едно играем срещу Барселона или Реал Мадрид. Това е една нова възможност за нашия отбор", добави испанският специалист.