Капитанът на Реал Мадрид – Серхио Рамос, засипа със суперлативи съперника на финала в Шампионска лига Атлетико Мадрид.

Двата отбора се изправят в директен спор за трофея утре на стадион "Сан Сиро" в Милано. Мачът започва в 21:45 часа българско време и може да се проследи на живо в Gol.bg.

"Отлично познаваме Атлетико. Това е тим, който заслужава да е на финал, защото елиминира няколко от фаворитите в турнира и се намира в чудесна форма. Атлетико е голям отбор, който знае как да се бори, а това е едно от главните неща във футбола".

"Очакваме много сложен и завързан мач. Трябва да бъдем напълно фокусирани, защото финалите се решават от малките неща. Ще спечели този, който допусне по-малко грешки. Искаме да покажем играта от предните мачове, да демонстрираме постоянство и усърдие, които ни помогнаха да стигнем до тук. Ако успеем, ще е голяма стъпка в правилната посока", заяви испанският национал.

През 2014 година именно Рамос вкара на Атлетико Мадрид на финала в Шампионска лига. Той беше точен в 93-ата минута, с което прати мача в продължения, където Реал буквално смаза "дюшекчиите" и спечели с 4:1, за да грабне бленуваната Десета.