Защитникът на Атлетико Мадрид Хуанфран благодари на феновете за поdкрепата, след като пропуснa дузпа на финала на Шампионската лига срещу Реал Мадрид миналата събота в Милано.

При ударите от бялата точка на финала единствен Хуанфран пропусна за "дюшекчиите", след като нацели страничната греда, а след него Кристиано Роналдо реши всичко с точен изстрел.

Испанският национал беше съсипан след мача и не пожела да говори пред медиите, но днес написа писмо и го разпространи чрез клубния сайт.

"Никога няма да забравя вашата подкрепа, когато дойдох да ви моля за прошка. Да видя моите сълзи по лицата на хилядите фенове на Атлетико ми помогнаха да се справя с невероятната тъга, която чувствам в тези тежки времена", се казва в писмото на Хуанфран.

"Искам също да Ви благодаря, че винаги сте вярвали и сте били зад нас. Вие доказахте, че Атлетико е нещо специално, различно, че нашите сърца бият по-силно от всички други. Преди две години, ви казах, че ще играем отново на финал. Сега ви обещава, че капитанът Габи рано или късно ще вдигне трофея от Шампионската лига и всички ще празнуваме заедно", напише защитникът на Атлетико до феновете.