Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше разочарован след равенството 2:2 с Цървена звезда в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Той все пак добави, че разградчани са по-класният тим и имат всички шансове да победят в Белград другата седмица.

"Нямам обяснение защо изтървахме преднината си. Мисля, че сме по-добрият отбор и го показахме, но се получи много неприятен резултат. Не ни устройва със сигурност, но битката продължава, не сме се предали. Двата гола на Звезда са доста тежки, тъй като заслужавахме да излезем с преднина от този мач. Не успяхме и гледаме към следващия двубой. Няма какво да навеждаме главите, няма време просто. Сигурен съм, че сме по-добрият отбор и имаме шансове да победим и там. На терена се видя, че сме по-класен отбор от Звезда, с цялото ми уважение към сърбите. Пак казвам, че можем да ги отстраним, независимо от този негативен резултат", заяви Дяков.

"За нас е и плюс и минус, че пропускаме първия кръг в първенството. От една страна няма да имаме игрова практика, но пък ще сме по-свежи за реванша. Силно се надявам и там да покажем добра игра и този път да спечелим. Не е имало отпускане. Просто се получиха грешки и ни наказаха. Може би освен тези две положения, съперникът имаше още едно, докато ние имахме доста ситуации, които не успяхме да реализираме. Смятам, че ако покажем същата игра и в Белград, ще продължим напред", допълни националът.