Основният реализатор на Цървена Звезда Александър Катай е доволен от резултата от първия мач срещу Лудогорец от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Сръбският гранд завърши 2:2 в Разград и подобри шансовете си преди реванша на 2 август в Белград, въпреки че Катай предупреди, че все още нищо не е решено.

"Лудогорец е солиден отбор, който знае как да играе футбол. Постигнахме много добър резултат, но въпреки това, нищо не е решено. Призовавам феновете ни да напълнят стадиона за реванша, защото тяхната подкрепа е много важна за нас. Всички сме наясно, че не сме си свършили работата. Доволни сме, че вкарахме два гола. Яд ме е за второто попадение, което получихме", коментира Катай, който изравни резултата за 1:1 в 48-ата минута след самостоятелен пробив.

"Не мога да опиша чувството след гола ми, беше страхотно. Първото полувреме не беше добро. След това започнахме да играем, а с това дойдоха головете и положенията. Аз лично никога не бях играл като централен нападател и ни трябваше малко време да свикна", допълни той.

Катай коментира и скандала след мача с резервния вратар на разградчани Милан Борян.

Борян, която е от сръбски произход, влезе в разправия с хора от резервната скамейка на Звезда, а в последствие обясни, че е реагирал гневно заради псувни към негови съотборници.

"Не беше нещо сериозно. Ние искахме победата, те също я искаха, получиха се искри, но това е футболът. Стана разправия но това също е част от играта", обясни ситуацията Катай.